Mindig arról álmodtál, hogy te vagy a kapitány a hajón és most megijedtél, hogy a kezedben a kormány?

“Az elnök emberei” című sorozatban az amerikai elnököt gyakran látni olyan helyzetben, hogy az arca elgondolkodik, majd a kamera távolodik tőle és érzed, hogy az elnök bizony nagyon egyedül van… Bizony így érezheted magad vállalkozónőként is: egyedül.
Egyedül a döntéseiddel. Egyedül a kételyeiddel. Egyedül a problémáiddal.

A környezeteddel nehéz megosztanod a vállalkozásoddal kapcsolatos aggodalmaidat, még kevésbé a szakmai kérdéseidet. Egyedül kell döntéseket hoznod, és még ha meg is vitatod őket valakivel, a végső döntés felelőssége a tiéd. Még ha egészen kicsi, egyszemélyes vállalkozásod is van, akkor is vezető vagy, ennek minden feladatával, örömével és bánatával együtt.

A Női Vállalkozók Társasága azért jött létre, hogy ebben segítsen neked.

Ha feliratkozol a hírlevélre a következőket kapod:

Vállalkozónői találkozók, kapcsolatépítés#1 Havi találkozók A havonta megtartott Vállalkozónői Kerekasztalokon minden hónap második péntekén hozzád hasonló vállalkozónőkkel találkozhatsz, kezdőkkel és több évtizedes vállalkozások tulajdonosaival egyaránt. Szakmai kérdésekről, problémákról, kételyekről beszélgethetsz, tanácsot kérhetsz szakértőktől és meghallgathatod mások tapasztalatait is.

Vállalkozónői cikkek, időgazdálkodás#2 Tanulmányok Szakértőink ajándék cikkei a legfontosabb területeken segítenek neked:

  • Hogyan tanuld meg hatékonyabban beosztani az idődet és összehangolni a család-munka-házimunka hármasát?
  • Hogyan legyen érdekesebb és hatékonyabb a honlapod?
  • Hogyan szerezz több hírlevélfeliratkozót a honlapodon?
  • Hogyan szakíts időt a vállalkozás és a család mellett még a tanulásra is?

Azonnali hozzáférést kapsz az 5 ajándék tanulmányhoz és minden hónapban résztvehetsz a Vállalkozónői Kerekasztalokon, ehhez nem kell mást tenned, mint megadnod a nevedet és e-mail címedet és máris küldjük neked a letöltéshez szükséges linkeket:

Név: *
Email: *Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-70167/2013. (NAIH-70194/2013.)