Vállalkozónői interjúsorozatunkban Hacsavecz Beatrix mutatkozik be, aki életmódváltási tanácsokkal látja el az inzulinrezisztenseket.

Mivel foglalkozol?

Inzulinrezisztenseknek segítek az életmódváltásuk örömtelivé tételében. Megtanítom nekik, hogyan alakítsák át a konyhájukat, mit ehetnek, mikor, hogyan számolják a szénhidrátot, hogyan alakíthatnak ki működő saját menürendszert és hogyan csökkenthetik tapasztalati úton a stresszt az életükben.

Hogyan jött az ötlet? Hogyan kezdtél bele? Milyen előzményei voltak?

2015-ben diagnosztizálták nálam az inzulinrezisztenciát hosszas tortúra után. Amikor kiderült, az orvos azzal engedett el, hogy sportoljak heti 3×40 percet és egyek napi 160 gramm szénhidrátot. Akkor még nem tudtam, hogy milyen sok embert érint ez az egész és milyen sokunkat engednek szabadjára kétségekkel és félinformációkkal. Innen jött az ötlet, hogy az írásaimmal lerövidítsem a fölösleges tévutakat a társaim számára.

Miben egyedülálló a vállalkozásod? Hogyan segíti az ügyfeleidet/vásárlóidat?

Tavaly kiadtam Az egy testben az inzulinrezisztenciával életmódváltó naplót, ezen kívül alaptanfolyamokkal, webinarokkal, személyes tanácsadásokkal.

Mekkora a cég? Hányan dolgoztok benne? Milyen segítséged (családtagok, alvállalkozók stb.) vannak?

Legnagyobb segítségem a férjem a vállalkozásomban és mostanra elértem, hogy a honlapom technikai részét alvállalkozóra bíztam. Együttműködök dietetikussal és coach-al a tanfolyamok során.

Mi volt a legnagyobb kihívás a kezdetekkor?

Mindent egyedül csinálni és mellette a saját életmódomat megtartani.

Mit szólt hozzá a környezeted (családod, barátaid), hogy vállalkozó lettél?

A legtöbben a küldetést látják benne és bíztatnak, mások az együtt töltött időt kérik számon, megint mások pedig logisztikában elképzelhetetlennek tartják azt amit csinálok.

Milyen terveid vannak? Mit szeretnél megvalósítani, hova szeretnél eljutni?

Szeretnék fizikai összejöveteleket inzulinrezisztensek számára, mert a személyes kapcsolat nem pótolható. Ezt csodaszép, nyugodt környezetben tematikusan felépítve képzelem el.

Mit tanácsolsz azok számára, akik még csak tervezgetik a vállalkozást? Mire figyeljenek oda, mit tartasz fontosnak és mit nem? Mit csinálnál másként, ha most vágnál bele?

Sokkal hamarabb elkezdeném kiszervezni a feladatokat. Abban a pillanatban meglépném, amikor már pontosan tudom specifikálni, hogy mit is szeretnék.

Beatrix elérhetőségei: www.inzulinrezisztenseletoromei.hu

Facebook |Instagram |Pinterest