Vállalkozónői interjúsorozatunkban Kádár Tímea mutatkozik be, aki hasznos tartalommal segíti az ügyfeleit.

Mivel foglalkozol?

Londonban alapítottam egy tartalommarketing ügynökséget. Weboldalakat, blogokat írunk, tartalommarketing stratégiát tervezünk, email kampányokat tervezünk és írunk.

Hogyan jött az ötlet? Hogyan kezdtél bele? Milyen előzményei voltak?

Ezzel foglalkozom 18 éve, ezt imádom, sokat tanultam róla nagy cégeknél, és szerettem volna ezt a magam uraként, az én gyors tempómban, néha szokatlan ötleteimmel megvalósítani. Korábban is végeztem ilyen jellegű munkákat eseti megbízásban ügyfeleknél, illetve főállásban nagy cégeknél.

Miben egyedülálló a vállalkozásod? Hogyan segíti az ügyfeleidet/vásárlóidat?

Abban segíti őket, hogy az üzenetük érthetően jusson el az ügyfeleik elé, hogy közösséget építhessenek maguk köré, akik örömmel vásárolnak. Abban egyedi, hogy mérem és megmutatom az eredményeimet, – kampányaink alapján a Best Inbound Marketing Company in London díjat nemrég megkaptuk – de ami fontosabb, hogy mérhető árbevétel növekedést hozunk az ügyfeleknek. A 18 év tapasztalat, rengeteg kampány és marketinges háttér miatt stratégiában gondolkodom, ebben is segítem ügyfeleimet. Soha nem kések le határidőt, és én vagyok kapcsolatban az ügyféllel.

Mekkora a cég? Hányan dolgoztok benne? Milyen segítséged (családtagok, alvállalkozók stb.) vannak?

Főként én, és alvállalkozó segítségem van, amikor arra szükség van, szövegírók, korrektorok. Ha szükséges, partnereket vonok be (pl PPC hirdetés), nem szeretnék mindent én csinálni.

Mi volt a legnagyobb kihívás a kezdetekkor?

41 évesen egy új vállalkozást nyitni és magam mögött hagyni a biztos hátteret adó munkahelyet.

Mit szólt hozzá a környezeted (családod, barátaid), hogy vállalkozó lettél?

Nem lepődtek meg, és támogattak, mint mindig.

Milyen terveid vannak? Mit szeretnél megvalósítani, hova szeretnél eljutni?

Most építem ki az online értékesítési tölcsért, szeretnék automata bevételt, és 2 állandó szövegíró munkatársat a jövő évben. Azt szeretném, ha kevesebb, de hosszabb távú ügyfelem lenne, akikkel eredményorientáltan tudunk dolgozni.

Mit tanácsolsz azok számára, akik még csak tervezgetik a vállalkozást? Mire figyeljenek oda, mit tartasz fontosnak és mit nem? Mit csinálnál másként, ha most vágnál bele?

A tervek, és azok nyomonkövetése fontos, de nem kell ehhez egy 100 oldalas hivatalos dokumentumra gondolni. Az elején legyen egy fókusza a vállalkozásnak, még akkor is ha több mindenhez értesz, adná magát, vagy jönne hozzá partner. Nagyon fontos, amíg mindent mi csináljunk, hogy ez ne látszódjon meg az ügyfélszolgálaton, adjunk olyan határidőket, amit mindig tartani tudunk, a magunk számára is. Közösségépítés fontos, de nem kell mindig minden csatornán, pláne nem ugyanazt az üzenetet szétspammelni mindenhol. Tartalommarketing nagyon fontos, és nem azért mert minden szentnek maga felé hajlik a keze 🙂 Viszont az iroda, meg hogy látsszunk nagyobbnak meg ezek a külsőségek – szerintem – az elején nem fontosak

Tímea elérhetőségei: www.contentbonum.com

Linkedin |Instagram