Vállalkozónői interjúsorozatunkban most Nagyné Román Judit mutatkozik be, aki testi és lelki szinten is segíti ügyfeleit.

Mivel foglalkozol?

Theta healing konzulens, és lelki blokkoldó technikákkal.

Hogyan jött az ötlet? Hogyan kezdtél bele? Milyen előzményei voltak?

Korábban 48 évig a divatszakmában dolgoztam mint női szabómester, saját üzletemben hívva életre a ruhakölteményeket az évek hosszú sora alatt. 2011-ben megismerkedtem a Theta Healing technikával, amit a férjem lányai, Nagy Szilvia és Nagy Orsolya hoztak el nekünk Ausztráliából. Ez olyan változást hozott az életembe, hogy elhatároztam megtanulom ezt a módszert. 2011-2016 között 10-olyan tanfolyamot végeztem az alaptól a DNS3-ig bezárólag, ami már egy magasabb rálátást ad a változások véghezvitelére. Okleveles Theta Healing konzulens vagyok. Közben megismerkedtem más technikákkal is. Mint, Metamorf masszázs, Indiai fejmasszázs, Csakra köves talp masszázs, Reiki -I-II Szivárványfény energia, Damaszkuszi rózsa illóolajos rózsa kvarcos kezelés, Mentális egyensúly tréner
Ezek mind hozzájárulnak a változáshoz. Lelki és testi szinten is. Feltett szándékom segíteni mindazoknak, akik hozzám fordulnak, mert változtatni szeretnének az életükön, testi és lelki szinten is. A technikát ajánlom azoknak, akik felismerik, hogy szemléletváltással,a gondolataink és érzelmeink átalakításával képesek
vagyunk változtatni életünk minden területén, legyen szó egészségről, családról, vagy az élet bármely területéről. Ehhez a Theta Healing hatékony, gyors és egyszerű eszköztárat kínál, általa olyanná formálhatjuk életmódunkat, amilyenné akarjuk, méghozzá nyertes-nyertes pozícióban. Emellett szabad időmben szívesen rajzolok, Zen tusrajzokat(fekete-fehér), festegetek, színezgetek. Saját magam karbantartására a Kundalini jóga a kedvencem. Nem utolsó sorban az esszenciális olajok a nagyon nagy kedvencem, amit saját és kezeléseim során is használok.

Miben egyedülálló a vállalkozásod? Hogyan segíti az ügyfeleidet/vásárlóidat?

A testi,lelki jobb közérzetért dolgozom,hogy egészséges,boldog,harmonikus élete tudjanak élni a hozzám fordulók.

Mekkora a cég? Hányan dolgoztok benne? Milyen segítséged (családtagok, alvállalkozók stb.) vannak?

Egyedül dolgozom.

Mi volt a legnagyobb kihívás a kezdetekkor?

A női szabó szakma után egy teljesen új dologba kezdeni.

Mit szólt hozzá a környezeted (családod, barátaid), hogy vállalkozó lettél?

Mivel már nagyon régóta vagyok vállalkozó, így nem gond számukra.

Milyen terveid vannak? Mit szeretnél megvalósítani, hova szeretnél eljutni?

Nagyon szeretném minél több emberrel a “terápiás esszenciális olajokat megismertetni”, hogy ne gyógyszereket szedjenek ha nem muszáj.

Mit tanácsolsz azok számára, akik még csak tervezgetik a vállalkozást? Mire figyeljenek oda, mit tartasz fontosnak és mit nem? Mit csinálnál másként, ha most vágnál bele?

Nem könnyű,főleg egyedül, de szerintem érdemes kipróbálni magunkat.

Judit elérhetőségei: www.thetajuci.webnode.hu

Facebook