Vállalkozónői interjúsorozatunkban most Kolozsi Mariann mutatkozik be, aki embereknek segít megtalálni a harmóniát az életükben

Mivel foglalkozol?

Vállalkozóknak és magánszemélyeknek segítek megtalálni az igazi hivatásuk, a valódi céljaik és a harmóniát az életükben. Segítek felfedezni stressz mentesebben és kiegyensúlyozottabban élni. Life és Business coachként, meditációs trénerként kézzel fogható, működő technikákat adok át az ügyfeleiknek amit aztán sikeresen alkalmaznak önállóan a saját életükben.

Hogyan jött az ötlet? Hogyan kezdtél bele? Milyen előzményei voltak?

Saját tapasztalataim alapján elkezdtem fejleszteni magam. Egyre többen kértek tanácsot, segítséget, láttam van rá igény, ezért külföldön elsajátítottam a tudást amivel ügyfeleimet támogatom.

Miben egyedülálló a vállalkozásod? Hogyan segíti az ügyfeleidet/vásárlóidat?

A személyiségek és a tapasztalataim adják a pluszt, a különlegességet. Kialakult egy közösség, amelyhez jó tartozni, jó hangulatú, támogató és folyamatos fejlődésre van lehetőség.

Mekkora a cég? Hányan dolgoztok benne? Milyen segítséged (családtagok, alvállalkozók stb.) vannak?

Saját magam.

Mi volt a legnagyobb kihívás a kezdetekkor?

Idő beosztás, mindent megtanulni.

Mit szólt hozzá a környezeted (családod, barátaid), hogy vállalkozó lettél?

Nem nagyon örültek neki az elején.

Milyen terveid vannak? Mit szeretnél megvalósítani, hova szeretnél eljutni?

Küldetésem hogy egy élhetőbb, stressz mentesen, harmonikus élet kialakításának lehetőséget mutassak meg a hozzám fordulónak. Minél többen vállaljuk a felelősséget a saját életünket és a céljainkért, annál boldogabbak lehetünk.

Mit tanácsolsz azok számára, akik még csak tervezgetik a vállalkozást? Mire figyeljenek oda, mit tartasz fontosnak és mit nem? Mit csinálnál másként, ha most vágnál bele?

Sokkal többet beszélgetnék tapasztalt vállalkozókkal és keresnék egy mentort.

Mariann elérhetőségei: https://theta-otthon.hu
http://www.kolozsimariann.hu/

Facebook | Instagram | Youtube