Női vállalkozóként nap, mint nap a lehetetlennel küzdesz. Igyekszel összeegyeztetni a családot és a munkát, próbálsz túllépni az előítéleteken és bebizonyítani magadnak és a világnak, mi mindenre vagy képes. Mi ezen az oldalon azt tűztük ki célul, hogy minél több női vállalkozónak, női vállalkozásnak adjunk lehetőséget a bemutatkozásra. Az interjú egységes: mindenkinek ugyanazokat a kérdéseket tesszük fel, a válaszok sokszínűsége mutatja majd meg, milyen gazdag és értékes is a női vállalkozások világa.

Hogyan működik?

Töltsd ki az alábbi űrlapot! Munkatársunk feldolgozza a jelentkezésedet. Hetente legfeljebb 3 interjú kerül majd ki az oldalra, jelentkezési sorrendben, ezért nem biztos, hogy a veled készült interjú azonnal kikerül majd. Pontosan fogjuk neked jelezni emailben, mikor kerül ki a veled készült anyag és elküldjük a linket is, hogy meg tudd osztani másokkal is.

Kik jelentkezhetnek?

1. Az interjúsorozatra kizárólag női vállalkozók jelentkezhetnek.
2. Jelentkezhetsz egyéni vállalkozóként, őstermelőként vagy társas vállalkozás tagjaként is. Jelentkezni családi vállalkozás női tagjaként is lehet, amennyiben a munkáddal valóban hozzájárultál a vállalkozás elindításához.
3. Nem gond, ha még csak kezdő vállalkozó vagy és nemrég indultál, ha szeretnéd megosztani a történetedet, tapasztalataidat, itt a helyed!

Válaszadáskor ügyelj arra, hogy a válaszaidat sokan olvassák majd. Mi formailag szerkesztjük az interjúkat, a helyesírási hibákért, elütésekért te felelsz.

Kezdhetjük?

Klikk a linkre és töltsd ki az űrlapot!