[author] [author_image]http://vallalkozonok.org/keps/bea.jpeg[/author_image] [author_info]Barczáné Görgei Beáta azoknak a kisvállalkozóknak segít eligazodni a vállalkozásuk pénzügyi kérdéseinek a kezelésében, akik a szakmájukhoz értenek, de mivel nem ezt tanulták, pénzügyileg tele vannak kérdésekkel. Hogyan gazdálkodjunk? Hogy értelmezzük a vonatkozó törvényeket, lehetőségeket, esetleg kiskapukat? Nemcsak cikkek, de hosszú távon tanulmányok és alkalmazások segítségével is próbálja majd támogatni a “kicsiket’.

www.kisvallalkozzokosan.hu[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’on’]http://vallalkozonok.org/keps/rita.jpeg[/author_image] [author_info]Vidi Rita, a sikeres nők tanácsadója, siker coach

www.hosnok.hu[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’on’]http://vallalkozonok.org/keps/eva.jpg[/author_image] [author_info]Magyari Éva, közgazdász, üzleti coach, interim menedzsment szakértő

www.evinet.hu[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’on’]http://www.vallalkozonok.org/keps/orsi.jpeg[/author_image] [author_info]Szombati Orsolya, értékesítési és ügyfélkapcsolati tréner, a Sales Akadémia és a Profonte Management Akadémia tulajdonosa és programvezető trénere. Orsi abban segít Neked, hogy termékedet vagy szolgáltatásodat mindig nagy örömmel, motiváltan, hitelesen, szívvel-lélekkel értékesítsd, és az ügyfeleiddel a kialakult kapcsolatot professzionális módon ápold.

www.profonte.hu

www.sales-akademia.hu[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’on’]http://www.vallalkozonok.org/keps/klari.jpeg[/author_image] [author_info]Molnár Klára Google AdWords szakértő, AdWords Minősített partner, Google ügynökség”. Abban segítek neked, hogy eligazodj az online hirdetés világában és honlapod ne csak porfogóként díszelegjen. Kattintásra látogatókat, vevőket hozhatok 🙂
Olvasd a honlapomat, ahol tippeket, trükköket találhatsz. Iratkozz fel az ingyenes AdWords tanfolyamomra.
www.egylepeselore.eu

www.midian.hu[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’on’]http://www.vallalkozonok.org/keps/pkriszta.jpeg[/author_image] [author_info]Papszt Kriszta pénzügyi tanácsadó és tréner. A Pénzügyi Tanoda tulajdonosa. Kriszta segít Neked, hogy pénzügyi kérdésekben tisztán láss. Kedvenc “témája” a pénzügyi intelligencia fejlesztése.

www.penzugyitanoda.hu[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’on’]http://vallalkozonok.org/wp-content/uploads/2011/03/nagy_krisztina.png[/author_image] [author_info]Nagy Krisztina, marketing szakértő. A marketinghez nem öltöny kell, hanem problémamegoldás és kreativitás. Öltönyöm nincs, a másik kettőben viszont piszok jó vagyok! Két szívügyem: a személyes marketing és a marketing bakik (elemzése, nem elkövetése).

www.palyamarketing.hu[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’on’]http://www.vallalkozonok.org/keps/moni.jpeg[/author_image] [author_info]”D. Bikfalvi Moni négygyermekes családanya, online vállalkozó, weblapok és értékesítési szövegek készítője, a WordPress rendszer elkötelezett “kódturkászója”.
Eredetileg villamosmérnökként végzett, de már az egyetem alatt vállalkozást indított, egy vízitúra-szervező céget, amely a mai napig működik. Az ennek kiszolgálására készített első pénztermelő weboldala (http://www.vizibolha.hu) 1996-ban indult, és több átalakítással ugyan, de ma is hozza az érdeklődőket. A szó szoros értelmében vett online marketinggel 2006 óta foglalkozik.
Kisgyermekes anyák részére készített egy online vállalkozásról szóló tanfolyamot, haladóknak pedig online marketing blogot szerkeszt. Mellékesen egy MLM-hálózatban is tevékenykedik, a közvetlen értékesítésről és a hálózatépítésről a Gazdagmami Motivátorban írt cikksorozatot.
Mindezenközben valójában regényírásból szeretne élni (http://www.pagonyfilm.hu), de a világ ezt egyelőre nem hagyja 🙂
Jelenleg elsősorban kedvencéről, a WordPress tartalomkezelő rendszerről, valamint egyéb webdesign témákról osztja meg tapasztalatait itt, a Vállalkozónői Portálon, valamint WordPress blogján.”

www.wp-suli.hu[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’on’]http://vallalkozonok.org/wp-content/uploads/2011/08/bk_gravatar.jpg[/author_image] [author_info]Bérczi Krisztina marketing szakember azoknak a vállalkozóknak segít, akiknek szükségük van marketingesre, de a munkát nem tudják vagy nem akarják főállású alkalmazottra bízni. A szakértői tanácsokon túl közreműködik abban, hogy a tervek, ötletek valóban megvalósuljanak és hozzájáruljanak a sikerhez.

www.kismarketing.hu[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’on’]http://www.vallalkozonok.org/keps/viki.jpeg[/author_image] [author_info]Soós Viktória, író, tréner, nőügyi (gender) szakértő

www.facebook.com/soosviki

[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’on’]http://www.vallalkozonok.org/avatar2.png[/author_image] [author_info]Vida Ági pszichológus, internet marketing szakértő. A gyakorlati megoldások híve, aki nem csak elméletekről papol és ötleteket oszt meg, hanem megmutatja azt is, hogyan tudod az ötleteidet megvalósítani a gyakorlatban.

www.gazdagmami.hu[/author_info] [/author]